Werken bij SDB | Onze kernwaarden Leef je uit! werken bij SDB

Spring naar het menu

Onze kernwaarden

Wat biedt SDB?

We beseffen best dat we nogal wat van je vragen. Maar wat geeft SDB je daar eigenlijk voor terug? Werk je met hart voor je vak, dan krijg je er van ons veel voor terug. Inspirerende opdrachten, gemotiveerde en gelijkgestemde collega’s met een hoog kennisniveau en een goede werksfeer bijvoorbeeld. Onze professionals delen hun kennis en krijgen of zoeken samen antwoorden voor complexe problemen. Sinds na onze oprichting in 1988 de eerste personeelsleden in dienst kwamen, hebben we een aantal kernwaarden ontwikkeld die wij belangrijk vinden:

 • Flexibiliteit

  Wij willen flexibel kunnen inspringen op de behoeften van onze mensen als het gaat om de afstemming tussen werk en privé. Het management van SDB zal niet altijd ieder verzoek kunnen honoreren. Daar zijn we heel eerlijk in. Maar wij luisteren wel naar onze mensen en zullen zo goed als mogelijk in een gezonde bedrijfsvoering aan hun wensen proberen te voldoen. De focus is daarbij om de combinatie privé, persoonlijke groei en werk optimaal in te vullen.

 • Professionaliteit

  Onze mensen en onszelf beoordelen wij op professionaliteit. In teamverband en oplossingsgericht werken zien wij als belangrijke competenties om kwalitatief hoogwaardige software en applicaties te kunnen leveren. Bij een professionele werkhouding horen salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden die concurrerend zijn voor kennisintensieve ondernemingen. Die bieden wij graag aan mensen die hun kwaliteiten dagelijks weer met enthousiasme aanspreken en die de topprestatie leveren die we vaak van ze vragen.

 • Groei

  Stilstaan is achteruitgang. Dat geldt voor SDB als innovatief bedrijf, maar dat geldt ook voor onze mensen. Wij houden van leergierige mensen met ambitie. Vandaar dat wij veel waarde hechten aan interne groeitrajecten. Samen met de medewerker kijken wij welk project of welke opleiding nieuwe kansen en leermogelijkheden biedt. Zo kunnen we onze mensen nieuwe uitdagingen blijven bieden en specialismen blijven ontwikkelen. Op je persoonlijke groei afgestemde opdrachten en continue opleiding zijn een natuurlijk gegeven binnen SDB. Vandaar ook onze uitgebreide bibliotheek, enorme kennisdatabase en ruime budget om boeken aan te schaffen. Voor onze projecten is actuele en relevante kennis onmisbaar.

 • Werkplezier

  Iedereen heeft wel eens een baaldag. Dat kunnen we helaas niet voorkomen. Wij mensen zijn nou eenmaal geen computers en onze hersenen zijn nu eenmaal geen software. Wel vinden we het belangrijk dat onze mensen lekker in hun vel zitten. Dat doen we door onze mensen volop carrièremogelijkheden te bieden, met onze mensen mee te denken hoe werk en privé het best kunnen worden gecombineerd en door onze mensen een competitieve beloning en een prettige werkomgeving met veel extra’s te bieden. Bij sollicitatieprocedures letten we er op of wij het ook leuk vinden om iemand er als collega bij te krijgen. Ook zijn de werkplekken in ons nieuwe kantoor aan de Haagse Loire 124 een prettige en inspirerende werkomgeving, ingericht en uitgedacht om je bij je dagelijkse werk goed te ondersteunen. Zoek de juiste informatie in onze bibliotheek, bedenk de oplossing in onze lounge-ruimte of trek je even terug op een stilte werkplek.

Speel de quiz!

Speel de quiz en maak kans op prijzen.