Werken bij SDB | Nieuws Leef je uit! werken bij SDB

Spring naar het menu

Nieuws

SDB J-Fall Java 8 Battle 2016 aankondiging

01 november 2015

SDB organiseert weer een leuk feestje op J-Fall 2016

Kom langs en doe weer mee aan de J-Fall Java8 Battle en win een Airwheel Q1!

Beste Java-expert,

Wij hebben erg veel zin om je te ontmoeten tijdens J-Fall 2016. We nodigen je van harte uit op onze stands B12/B13 om mee te doen met de J-Fall Java8 Batlle en om even lekker bij te komen in onze Heineken loungeruimte.

Dit jaar doen we er nog een schepje bovenop: je hebt altijd prijs. Na de Battle kun je, ongeacht je score, een draai geven aan het Rad van Fortuin voor een "altijd prijs" prijs.

Je bent dit jaar ook zeker van een Airwheel Q1 als jij de hoogste score behaalt. Je kunt de vorderingen live mee bekijken in de Hall-of-Fame. Aan het einde van de dag ben je dan zeker van je prijs als je de eerste plaats hebt behaald.

Met de Jfall Javabattle kun je bewijzen of er een Expert of Goeroe in je schuilt. Als je van de 10 vragen er meer dan 80% goed hebt, dan verdien je al een Expert T-shirt. De echte Goeroe’s halen natuurlijk 100% en krijgen het Ultieme Goeroe T-shirt. 

Aan de J-Fall Java Battle kunnen tegelijkertijd 8 Java-experts meedoen. Zijn deze werkplekken tijdelijk bezet, ontspan je dan even in onze speciaal ingerichte SDB loungeruimte of surf naar www.JavaBattle.nl.

Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd. Veel succes.

Flyer

Log in

Log in om de kennisquiz te spelen en kans te maken op prijzen.