Werken bij SDB | Java Vacatures Leef je uit! werken bij SDB

Spring naar het menu

Java Vacatures

Voor uitbreiding van onze teams zijn wij altijd opzoek naar Java Software Engineers, Scrummasters, Technical Leads en Architecten. Indien je wilt werken bij een vooruitstrevend softwarehuis met ruime ervaring en professionele collega's dan ben je van harte welkom. Meer vacatures vindt je op www.sdbjava.nl/vacatures.

Zet de stap naar Meesterschap

Bij SDB kun je rekenen op uitdagende projecten, onze persoonlijke aandacht en begeleiding én een op maat gemaakt groeipad. Wij ondersteunen jouw streven naar Meesterschap met:

  • een uitstekend salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • aantrekkelijke incentiveregeling
  • riant opleidingsbudget
  • leuke sociale activiteiten
  • top collega’s

Je zult deel uitmaken van een ervaren team met een echte workspirit. Onze opdrachten en projecten zijn complex en uitdagend. Kun je dit aan dan ben je van harte welkom.

Java Software Engineer/Team Lead

Wat bieden we je:

Uitstekende groeimogelijkheden om je eigen groeipad te realiseren met geweldig uitdagende projecten. We helpen je altijd om het beste uit jezelf te halen. Een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ervaren collega's. Meewerken aan de landelijke uitdagende projecten. Natuurlijk pensioenbijdrage, laptop en auto. 

Wat wij van jou verwachten

Natuurlijk heb je al diverse Java/J(2)EE applicaties gebouwd. Hierbij kan het gaan om E-business applicaties, administratie- en offertesystemen en andere front –en backoffice toepassingen. Je bent gewend om vanuit jezelf gebruik te maken van standaarden en richtlijnen. Je denkt mee in alle fases van het project en hebt een positieve inbreng.

Je hebt je gespecialiseerd in Java/J(2)EE omgevingen (Open Source) met kennis van: Java (Servlets, EJBs, JSP, JSF, etc) en Seam, Spring, Hibernate en webservices . Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen en je draagt de verantwoordelijkheid voor bepaalde aspecten van het project. Voor je groei werk je zowel inhuis als op klantlocatie in de omgeving van de Randstad.

Daarnaast ben je een proactieve teamspeler die in staat is om helder en duidelijk te communiceren naar zowel klant als collega waarbij je gewend bent om de lead te pakken als Scrummaster of Teamlead.

Interesse of wil je direct solliciteren? We gaan graag in gesprek bel ons op 070-3157676 en vraag naar Wim of Richard. 

Java Software Ontwikkelaar, Scrum, Continuous Integration 

SDBThe Hague (Den Haag en omgeving, Nederland)  

Vacatureomschrijving

Voor versterking van ons team zoeken we Senior Java Ontwikkelaars (met ervaring in ontwikkelen in Scrumteams en continuous integration).

De ontwikkelaars worden onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor een belangrijk deel van de technologie die landelijk zal worden gebruikt en ingezet bij de overheid. Er wordt een agile aanpak gehanteerd met iteraties waarbij alle leden meewerken aan het ontwerpen, bouwen en het technisch testen. Bij deze functie is het talent van personen van groot belang en vormt het aantal jaren werkervaring niet alleen de doorslaggevende factor. We passen een moderne manier van software ontwikkeling toe met toepassing van een ontwikkelstraat. De meest belangrijke technologieën en methodologie die worden gebruikt zijn: Java8, Spring, JPA/Hibernate, JUnit, JiBX, XSD, JAX-WS (incl. WS-Security), SOAP, Maven, Jenkins en SCRUM.

Als Senior Java Software Ontwikkelaar analyseer en vertaal je architectuur- en ontwerpdocumenten in softwareproducten. Deze test je eerst zelf (bij voorkeur geautomatiseerd) voordat ze worden doorgestuurd naar het testteam.

Interesse of wil je direct solliciteren? We gaan graag in gesprek bel ons op 070-3157676 en vraag naar Wim of Richard. 

SDB Masters in Java

SDB is leading in software development. Dat zijn we al sinds 1988. We ontwerpen, bouwen, testen en onderhouden zware bedrijfskritische applicaties voor onze klanten. We werken voor vooruitstrevende bedrijven die beseffen dat ICT en software een verbeterde efficiency, betere bedrijfsbeslissingen, een snellere time-to-market en uiteindelijk groei en meer winst zullen opleveren. Software kan een bedrijf maken of breken, blijkt uit de dagelijkse praktijk. Onze klanten zijn daar ook van overtuigd SDB richt zich op het professioneel en klantgericht ontwikkelen van bedrijfskritische softwareapplicaties voor grote en middelgrote organisaties. De focus ligt hierbij op kwaliteit, flexibiliteit, efficiëntie en zekerheid. SDB is een software- en internetbedrijf, maar boven al een organisatie die zich op mensen richt. Het ontwikkelen van bedrijfskritische software vereist vakmanschap, gebaseerd op ruime kennis, een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en zeer veel ervaring. Onze specialisten spelen dan ook een zeer belangrijke rol in onze bedrijfsvoering.

Speel de quiz!

Speel de quiz en maak kans op prijzen.