Werken bij SDB | Veelgestelde vragen Leef je uit! werken bij SDB

Spring naar het menu

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de SDB Java Battle?

We selecteren een 10- tal vragen voor je. Het belangrijkst is dat je de vragen natuurlijk correct beantwoord. Er zit ook een tijdscomponent in. Hoe sneller je de vraag beantwoordt hoe meer tijdspunten het oplevert. De tijdspunten worden gebruikt voor de ranking in de Hall of Fame tussen de deelnemers die hetzelfde aantal goede antwoorden hebben. Je krijgt gelijk de uitslag te zien. Sta je aan en einde van de dag op nummer 1, 2 of 3 dan heb je een StarWars hoofdprijs gewonnen.

Je deelname is nooit voor niets: je hebt altijd prijs ;>). Ben je klaar dan met de Battle dan mag je draaien aan het Rad van Fortuin! Daarnaast verloten we om 17:45 ook nog een aantal hoofdprijzen onder alle deelnemers. 

Als deelnemer ontvang je direct 1 lot. Heb je minimaal 60% van de vragen goed dan ben je een Kenner en verdien je 1 lot extra. Heb je echter minimaal 80% van de vragen goed dan ben je een Expert en verdien je 3 loten extra. Heb je zelfs 100% van de vragen goed dan ben je een echte Goeroe en verdien je zelfs 10 loten extra! Meer loten = meer kans!

Je mag maximaal 3 keer aan een quiz meedoen. In theorie kun je zo dus 30 loten verdienen! Elk lot zorgt voor een kans bij de trekking van de Airwheel Q1 t.w.v. 549 euro.

De prijsuitreiking en verloting van de overige hoofdprijzen en de Heineken Sub vindt plaats om 17:45.

Waarom inloggen en hoe zit het met de privacy?

We zijn eerlijk over je privacy: door je te koppelen met de wedstrijd van SDB kunnen we je gewonnen loten persoonlijk bijhouden. We houden je daarnaast op de hoogte van de aan de wedstrijd en SDB gerelateerde acitiveiten en uitslagen.

We organiseren de wedstrijd om je kennis te laten maken met SDB. We vinden het leuk om nieuwe Kenners, Experts en Goeroes te leren kennen. We verkopen geen informatie door aan derden. Dus je krijgt niet opeens allemaal spam in je mailbox als je meedoet met de wedstrijd.

Wil je echt niet meer meedoen met de wedstrijd dan kan je via Linkedin altijd zelf de koppeling met de wedstrijd van SDB weer ontbinden. Laat aan ons weten als je nog vragen hebt. We beantwoorden ze graag. Je kunt je vraag sturen naar info@sdb.nl

Hoe meer loten hoe meer kans op de prijzen. Hoe verdien ik er meer?

Met het beantwoorden van de vragen verdien je loten. Elke keer dat je meedoet aan een de Battle krijg je een lot. Je verdient 1 lot extra als je tot 60% van de vragen goed hebt beantwoord. Van 60% tot 80% verdien je 3 loten. Van 80% tot 100% verdien je 5 loten en bij 100% goed verdien je 10 loten.

Je mag aan elke Quiz maximaal 3 keer meedoen. In principe kun je dus 30 loten per quiz verdienen (3x10 loten) waarbij je dus theoretisch 3x30 loten kunt verdienen met het 100% goed beantwoorden van alle vragen.

Speel de quiz!

Speel de quiz en maak kans op prijzen.