Werken bij SDB | Uitslagen Leef je uit! werken bij SDB

Spring naar het menu

Uitslagen

We hebben weer een geweldige J-Fall 2016 beleefd. Goed om weer zoveel bekenden terug te zien op onze stand. Wie weet heb je wel mee gedaan aan onze Java Battle en/of de Heineken Sub verloting in ons SDB Heineken House. Mooi om te zien dat alle computers bijna de hele dag door bezet waren met gedreven Javanen. Goed om te zien dat onze passie voor Java door zoveel van jullie wordt gedeeld. 

Dit jaar konden de deelnemers aan de J-Fall Java8 Battle kans maken op een Airwheel Q1 ter waarde van 549 euro. Deze loting uit alle deelnemers vond zoveel tussen de middag als aan het einde van de dag plaats. Mark van Cuijk was degene met de hoogste score van de dag en won hierdoor automatisch een Airwheel Q1. Gefeliciteerd Mark! 

Daarnaast hadden wij dit jaar voor het eerst een Rad van Fortuin. Postieve reacties van iedereen. Elke deelnemer kon namelijk een leuke attentie winnen in het Rad van Fortuin.


Winnaar van de J-Fall Java8 Battle is geworden:

Mark van Cuijk. Mark heeft hierdoor ook een Airwheel Q1 gewonnen.

Winnaars van de verloting van een Airwheel Q1 zijn:

Jan Groot en Bastiaan Hofstede

Winnaar van de Heineken Sub is geworden:

Anjenie Ramcharan
 

Iedereen gefeliciteerd met de prijzen en bedankt voor het meedoen. En tot volgend jaar. Dan zijn wij zeker weer aanwezig op J-Fall. Een overzicht van de hoogst scorende deelnemers aan de J-Fall Java8 Battle  2016 kun je vinden in de Hall-of-Fame

In 2015 waren we natuurlijk ook aanwezig. Bekijk onze SDB –behind the scenes – video voor de winnaars en de prijsuitreiking van de DJI Phantom3 Drone op vimeo via deze bitly: www.bit.ly/1RGzqY5. Na wat sfeerbeelden om het weer even te her beleven (misschien acteer jij ook wel in deze video...) begint de prijsuitreiking op 1m:20s.

Wist je trouwens dat in 2015 alle interessante J-Fall sessies waren opgenomen en ook gewoon online terug te kijken zijn via: www.bit.ly/1NdUhie? Ook voor 2016 zijn er allerlei J-Fall sessies opgenomen. Wij plaatsen dan ook weer een link via deze site zodra deze beelden beschikbaar zijn.

Natuurlijk stonden we ook op de J-Fall om elkaar nog beter te leren kennen. Ook in 2016 heeft SDB weer zeer interessante en uitdagende Java projecten in portefeuille. Voor een korte toelichting surf naar: www.bit.ly/1IXem8D of kijk op www.bit.ly/1SQ6sU2 werkenbijsdb.nl/java-vacatures/

Log in

Log in om de kennisquiz te spelen en kans te maken op prijzen.