Werken bij SDB | Uitslagen Leef je uit! werken bij SDB

Spring naar het menu

Uitslagen

De Scrum Java Battle 2018 is live!

SDB bestaat 30 jaar en dat is een feestje waard. We geven vele leuke gadgets en prijzen weg. Doe mee en win!


Terugblik SDB Java Battle 2017

Het was weer een heftige Javabattle dit jaar. Meer dan 150 Javanen hebben meegedaan. Dit jaar heeft Alexander Schwartz de hoofdprijs (spreker en schrijver van het boek Microservices) zijn eerste plek veroverd met een overtuigende 100% score. Een goede tweede werd Jan Groot met een score van 90% en Bob van den Berge werd derde met een verdienstelijke 80%.

Ook de overige deelnemers in de hall-of-fame mogen trots zijn op hun prestatie. Je meten met de besten en onder druk toch nog zo goed presteren is een felicitatie waard!

We vonden het weer een zeer leuke J-Fall en zien jullie graag volgend jaar weer terug.

P.s. je kunt nu in alle rust nog online een keer de vragen uitproberen. We laten de Javabattle nog enkele weken online staan voor je.

 

Terugblik J-Fall 2016

Het was enorm druk vorig jaar. We vonden het erg leuk om weer zoveel bekenden terug te zien op onze stand. Wie weet heb je wel mee gedaan aan onze Java Battle en/of de Heineken Sub verloting in ons SDB Heineken House. Alle computers waren bijna de hele dag door bezet met gedreven Javanen. Goed om te zien dat onze passie voor Java door zoveel van jullie wordt gedeeld. 

Dit jaar lag de focus op Java8 waarbij je in de Battle kans kon maken op een Airwheel Q1 ter waarde van 549 euro. Mark van Cuijk was degene met de hoogste score van de dag en won hierdoor automatisch een Airwheel Q1. Gefeliciteerd Mark! 

Daarnaast hadden wij dit jaar voor het eerst een Rad van Fortuin. Postieve reacties van iedereen. Elke deelnemer kon namelijk een leuke attentie winnen in het Rad van Fortuin.


Winnaar van de J-Fall Java8 Battle is geworden:

Mark van Cuijk. Mark mag zich de J-Fall Java8 Master 2016 noemen. Automatisch heeft hij ook een Airwheel Q1 gewonnen.

Winnaars van de verloting van een Airwheel Q1 zijn:

Jan Groot en Bastiaan Hofstede

Winnaar van de Heineken Sub is geworden:

Anjenie Ramcharan
 

Iedereen gefeliciteerd met de prijzen en bedankt voor het meedoen.

 

In 2015 waren we natuurlijk ook aanwezig. Bekijk onze SDB –behind the scenes – video voor de winnaars en de prijsuitreiking van de DJI Phantom3 Drone op vimeo via deze bitly: www.bit.ly/1RGzqY5. Na wat sfeerbeelden om het weer even te her beleven (misschien acteer jij ook wel in deze video...) begint de prijsuitreiking op 1m:20s.

Natuurlijk staan we ook op de J-Fall om elkaar nog beter te leren kennen. Ook in 2017 heeft SDB weer zeer interessante en uitdagende Java projecten in portefeuille. Kijk voor onze vacatures op www.sdbjava.nl/vacatures. Voor een korte toelichting surf naar: www.bit.ly/1IXem8D.

Speel de quiz!

Speel de quiz en maak kans op prijzen.