Werken bij SDB | Java Battle Intro Leef je uit! werken bij SDB

Spring naar het menu

Java Battle Intro

UitlegfolderJFALL2017

Hoe werkt het?

We selecteren een 10-tal vragen voor je. Naast dat je natuurlijk een goede antwoord moet geven zit er ook een tijdscomponent in de Java Battle. Je mag er zo lang over doen als je wilt maar hoe sneller je de vraag beantwoordt hoe meer tijdspunten het oplevert. De tijdspunten worden gebruikt voor de ranking in de Hall of Fame tussen de deelnemers die hetzelfde aantal goede antwoorden hebben.

Je krijgt gelijk de uitslag te zien (Hall of Fame)

Wat kun je winnen?
En het belangrijkste: JE HEBT ALTIJD PRIJS!

Als je klaar bent met de SDB Java Battle dan mag je sowieso draaien aan het Rad van Fortuin voor een "altijd prijs" prijs. 

Sta je aan het eind van de dag op plaats 1, 2 of 3  in de Hall of Fame (volg het live) dan win je een hoofdprijs. In volgorde van je ranking mag je jouw prijs uitkiezen uit de Star Wars Gadgets (Limited Edition X-Wing Drone, Zwevende Deathstar Bleutooth Speaker, R2D2 Robot, Amazon Echo) etc.

We verloten daarna ook nog een aantal hoofdprijzen onder alle deelnemers. De loten die je in de Java Battle hebt verdient geven je een kans op de prijzen.

Hoeveel loten kun je verdienen voor de verloting?

Als deelnemer ontvangt je al gelijk 1 lot. Heb je minimaal 60% van de vragen goed dan ben je een Kenner en verdien je 1 lot extra. Heb je echter minimaal 80% van de vragen goed dan ben je een Expert en verdien je 3 loten extra. Heb je zelfs 100% van de vragen goed dan ben je een echte Goeroe en verdien je zelfs 10 loten extra! Meer loten = meer kans!

Je mag maximaal 3 keer aan een quiz meedoen. In theorie kun je zo dus 30 loten verdienen! Elk lot zorgt voor een extra kans bij de trekking op een mooie prijs.

 

Start nu je Java Battle: https://www.werkenbijsdb.nl/de-wedstrijd/

Log in

Log in om de kennisquiz te spelen en kans te maken op prijzen.