Werken bij SDB | Java Battle Intro Leef je uit! werken bij SDB

Spring naar het menu

Java Battle Intro

Flyer J-Fall 2018

Hoe werkt het?

We selecteren een 10-tal vragen voor je. Naast dat je natuurlijk een goede antwoord moet geven zit er ook een tijdscomponent in de Java Battle. Je mag er zo lang over doen als je wilt maar hoe sneller je de vraag beantwoordt hoe meer tijdspunten het oplevert. De tijdspunten worden gebruikt voor de ranking in de Hall of Fame tussen de deelnemers die hetzelfde aantal goede antwoorden hebben.

Je krijgt gelijk de uitslag te zien (Hall of Fame)

Wat kun je winnen?

Sta je aan het eind van de dag op plaats 1, 2 of 3  in de Hall of Fame (volg het live) dan win je een hoofdprijs. In volgorde van je ranking mag je jouw prijs uitkiezen uit de Star Wars Gadgets (Limited Edition X-Wing Drone, R2D2 Coffeemaker, De autonome Robot Cosmo, Amazon Echo) etc.
We verloten daarna ook nog een aantal hoofdprijzen onder alle deelnemers. De loten die je in de Java Battle hebt verdient geven je een kans op de prijzen.

Als je klaar bent met de SDB Java Battle dan mag je sowieso draaien aan het Rad van Fortuin voor een "altijd prijs" prijs. 

Hoeveel loten kun je verdienen voor de verloting?

Als deelnemer ontvangt je al gelijk 1 lot. Heb je minimaal 60% van de vragen goed dan ben je een Kenner en verdien je 1 lot extra. Heb je echter minimaal 80% van de vragen goed dan ben je een Expert en verdien je 3 loten extra. Heb je zelfs 100% van de vragen goed dan ben je een echte Goeroe en verdien je zelfs 10 loten extra! Meer loten = meer kans!

Je mag maximaal 3 keer aan een quiz meedoen. In theorie kun je zo dus 30 loten verdienen! Elk lot zorgt voor een extra kans bij de trekking op een mooie prijs.

Start nu je Java Battle: https://www.werkenbijsdb.nl/de-wedstrijd/

Speel de quiz!

Speel de quiz en maak kans op prijzen.