Werken bij SDB | J-Fall Java8 Battle Intro Leef je uit! werken bij SDB

Spring naar het menu

J-Fall Java8 Battle Intro

Jfall 2016 Java Battle Intro

En hoe werkt het?
Het meest belangrijke: je hebt altijd prijs! ;>).

We selecteren een 10-tal vragen voor je. Naast het goede antwoord geven zit er ook een tijdscomponent in de Java Battle. Hoe sneller je de vraag beantwoordt hoe meer tijdspunten het oplevert. De tijdspunten worden gebruikt voor de ranking in de Hall of Fame tussen de deelnemers die hetzelfde aantal goede antwoorden hebben.
Je krijgt gelijk de uitslag te zien. Heb je de Expert of Goeroe status bereikt dan is het Expert of Goeroe T-Shirt voor jou!
Ben je klaar dan met de Battle dan mag je draaien aan het Rad van Fortuin voor een "altijd prijs" prijs. 

Diegene die aan het eind van de dag op nummer 1 staat in de Hall of Fame (volg het live) heeft een Airwheel Q1 gewonnen. Ook als je niet zo hoog scoort is je deelname echter niet voor niets: we verloten ook nog een aantal Airwheels onder alle deelnemers.

Als deelnemer ontvangt je 1 lot. Heb je minimaal 60% van de vragen goed dan ben je een Kenner en verdien je 1 lot extra. Heb je echter minimaal 80% van de vragen goed dan ben je een Expert en verdien je 3 loten extra. Heb je zelfs 100% van de vragen goed dan ben je een echte Goeroe en verdien je zelfs 10 loten extra! Meer loten = meer kans!

Je mag maximaal 3 keer aan een quiz meedoen. In theorie kun je zo dus 30 loten verdienen! Elk lot zorgt voor een kans bij de trekking van de Airwheel Q1 t.w.v. 549 euro.

Log in

Log in om de kennisquiz te spelen en kans te maken op prijzen.